JUSALA RANCH

Jusala Ranch on maatila Varsinais-Suomen Salossa, Suomusjärvellä (ei Suomussalmella). Ihan Helsinki-Turku moottoritien kupeessa. Jusalan kauniissa rantamaisemissa laiduntaa ylämaankarjaa ja hevosia sekä lampaita. Jusalassa rento maalainen elämäntapa yhdistyy eläinrakkauteen, luovuuteen ja käsitöihin. Läsnä on kiireetön elämä ja ympärillä kuvankaunis luonto.

Jusalassa eläimet osallistuvat maisemanhoitoon. Ylämaankarja pitää auki rehevöityviä järvenrantoja ja lampaat auttavat tarkemmissa (ja kuivemmissa) paikoissa. Mukaan porukkaan on viime vuosina muuttanut myös harvinaisia kiharakarvaisia hevosia ja poneja, jotka soveltuvat usein myös hevosallergikoille. Jusalan elämäntapa ja nämä samaiset eläimet elävät myös Jusalan tuotteissa: yksilöllisissä ja laadukkaissa käyttötavaroissa, joilla kaikki saavat halutessaan pienen palasen Jusalan edustamaa elämäntapaa esim. osaksi oman kodin sisustusta.

Jusalassa kuka tahansa voi kokea maaseudun, kauniin luonnon ja elämän eläinten kanssa. Jusalassa voidaan järjestää kesäisiin tapahtumia ja tänne saa tulla myös vierailulle. Samalla voi käydä ostoksilla tilapuodissa, missä on saatavilla Jusalan tuotteita. Lähivuosina aletaan järjestää myös hyvänmielen heppailua, jossa Jusalan luonnosta ja elämästä pääsee nauttimaan vielä paremmin heppojen kanssa, myös ne hevosallergikot.

Tervetuloa Jusalaan