Että miksikö Jusalan sivuilla on lakanoita myynnissä?

No siksi, että minä haluan elämääni eläinten lisäksi kauniita kuvia ja käsitöitä minulle rakkaista asioista. Uskoisin, että moni muukin voisi saada näistä piristystä osana oman kodin sisustusta.

Sitä kun on kerännyt ympärilleen omannäköisen lauman, on melko selvää, että ensimmäisistä lakanoista löytyy juurikin haikut (ylämaan karja) ja kiharaiset hepat. Enpä ole vielä sellaisiin lakanoihin törmännyt ja mielelläänhän sitä yönsäkin viettää tutussa seurassa.

Kiharakarvaiset hevoset on varmaan monelle tuntematon laji, mutta ne on lounteeltaan kyllä ihan supereita! Ei tarvi yksinään laitumella vaeltaa, kun nämä sosiaaliset otukset tulevat heti seurustelemaan.

Ne selvästi tykkää ihmisten seurasta. Ja onhan ne kauniitakin. Ja vielä hypoallergisia. Tai no moni heppa-allergikko pystyy niiden kanssa harrastamaan heppailua. Toki allergioita on jos jonkinnäköisiä ja kannattaa sitä omaa reaktiota käydä testailemassa, vaikka täällä Jusalassa.

Mutta tässä oli syy, miksi Jusalan sivuilla on lakanoita myynnissä. Ja tulevaisuudessa löytyy paljon kaikkea muutakin Jusala-aiheisia käyttötavaroita.

Kannattaakin seurata sivuja, josko sieltä löytyisi omaan kotiin jotain maalaista tuulahdusta. Tuotteita, joilla on oikea tarina taustallaan ja jotka tulevat ihka oikealta maatilalta.

Tarja