Toimitus

  1. Toimitusaika: Toimitusaika on 2-6 arkipäivää. Mikäli tilauksessa on mukana tuotteita, joita ei ole varastossa, ja siitä on ilmoitus tuotesivulla, pidätämme oikeuden muuttaa toimitusaikaa.

  2. Vahvistus: Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen. Säilytä tilausvahvistus siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. 

  3. Toimituskulut: Toimitukset hoidetaan postin toimituksina. Toimituskulut kotimaassa on 5€ / tilaus.

  4. Kuljetus: Jos tavara vaurioituu tai katoaa kuljetuksen aikana Jusala Ranch Oy on korvausvelvollinen maksimissaan vaurioituneen tuotteen osalta. Tästä täytyy kuitenkin ilmoittaa asiakaspalveluumme viimeistään 14 vuorokauden sisällä. Jos tavara vaurioituu tai katoaa palautuksen yhteydessä, on asiakas korvausvelvollinen. 

  5. Reklamaatiot, palautukset ja takuu: Takaamme, että tilaamasi tavarat ovat toimitusvaiheessa virheettömiä. Mikäli saat viallisen tai virheellisesti toimitetun tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun (jusala@jusala.fi) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. 

Palauta tuote siinä kunnossa kun vastaanotitte sen. Myynnissä kuluttajalle (yksityishenkilö) pätee kuluttajalain myötä se, että Jusala Ranch Oy tulee joko korjata virhe tai rekisteröidä toimitus uudelleen ilman, että siitä tulee kohtuuttomia kustannuksia Jusala Ranch Oy:lle

Tuotepaketeissa ja massatarjouksissa (esim “Osta 3 ja saat -20%:in alennuksen) tulee aina palauttaa koko tilaus, mikäli haluaa käyttää palautusoikeuttaan. Mikäli tuotteissa on takuu, se on ilmoitettu tuotekuvauksessa.

Palautusohjeet: Sinulla on oikeus palauttaa tilatut, avaamattomat tuotteet 14 vrk tilauksen saapumisesta sinulle. Ilmoita palautuksesta asiakaspalveluumme heti tavaran saavuttua tai viimeistään 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta. 

Sovellettava laki: Näitä ehtoja koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan. Jusala Ranch Oy noudattaa Jusala Ranch Oy suosituksia.